top of page

Ομιλητές- Εκπαιδευτές

Ο Γιώργος Γάσιας γεννήθηκε το 1976 στο Σικάγο των Η.Π.Α. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α και έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Νεότερη και σύγχρονη ευρωπαϊκή και ελληνική ιστορία» από το τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα, «Η εφαρμογή της Αγροτικής Μεταρρύθμισης και οι μετασχηματισμοί στη Θεσσαλία του μεσοπολέμου».

Συνεργάστηκε σε προγράμματα τεκμηρίωσης και ταξινόμησης αρχείων του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου (E.O.A) και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (E.I.E.). Από 2014 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών (ΙΜΣ/ΙΤΕ) στο πλαίσιο των ερευνητικών ενεργειών για τη μελέτη του μετασχηματισμού της υπαίθρου και την εφαρμογή της αγροτικής καινοτομίας στην Ελλάδα του 20ου αιώνα (προγράμματα Archers, Κρηπίς 1,2).

Την περίοδο 2021-2022 συνεργάστηκε με το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο-Medina για τη σύσταση του Τοπικού Ψηφιακού Αρχείου Χαλανδρίου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Cultural Hidrant. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Α.Μ.Κ.Ε Αρχείων Τάξις. Έχει συντονίσει τη δράση, «[Α]ΟΡΑΤΗ: Η άυλη πολιτιστική κληρονομιά του Ζαγορίου μέσα από τα ιστορικά αρχεία των κοινοτήτων» (Αρχείων Τάξις-Ίδρυμα Ιωάννου Σαραλή-Σύλλογος Νέων Αρίστης 2022), που επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.Α.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται επικεντρώνονται στην ιστορία της υπαίθρου, στην ιστορία των πόλεων και στην ιστορία των σπορ. Εmail: ggassias@gmail.com

 

Ο Βασίλης Ζωγόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών και εργάζεται στο Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Πατρέων. Παράλληλα ασκεί την τέχνη της φωτογραφίας και είναι ενεργός ορειβάτης, ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «Ωλενός». Έχει συμμετάσχει με φωτογραφίες και κείμενα σε αρκετές εκδόσεις βιβλίων σε συνεργασία κυρίως με την Ομάδα Αρχαιολογίας Τοπίου (ΟΜ.ΑΡ.Τ.), το Ινστιτούτο Τοπικής Ιστορίας (Ι.Τ.Ι.) και άλλους φορείς.

Συμμετοχές σε βιβλία:

  • ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΙΚΑ – βήματα στο χρόνο, εκδ. ΟΜ.ΑΡ.Τ. 1998, φωτογραφίες

  • ΑΛΥΚΕΣ - το γραφικό ψαροχώρι της Αχαΐας, εκδ. ΚΤΑΔΑ 1999, φωτογραφίες

  • Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΙΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, εκδ. ΟΜ.ΑΡ.Τ. 2001, φωτογραφίες

  • ΧΕΛΜΟΣ – ΒΟΥΡΑΪΚΟΣ, Ι.ΤΙ., εκδ. Ν.Ε.Α. 2004, φωτογραφίες & κείμενα

  • Υδάτινες Διαδρομές στο Νομό Αχαΐας, Ι.Τ.Ι., εκδ. ΤΕΔΚ Ν. Αχαΐας, φωτογραφίες & κείμενα

  • ΒυζαντινΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ της ΑΧΑΪΑΣ, επιμέλεια Μυρτώ Γεωργοπούλου Βέρρα, εκδ. Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάτρα 2006, φωτογραφίες

  • Ορεινοί Ογκοι Νομού Αχαΐας, Ι.Τ.Ι. εκδ. ΝΕΑ 2008, φωτογραφίες

  • ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ι.τ.ι., εκδ. Δήμος Βραχναιίκων 2009, φωτογραφίες & κείμενα

  • ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΔΕΝΙΩΤΩΝ, Ι.Τ.Ι., εκδ. Σύλλογος Σουδενιωτών Πατρών και Περιχώρων 2017, φωτογραφίες

  • Ν' αρμενίσουν τα καράβια τ' Αλυκιώτικα, Ι.Τ.Ι., εκδ. Δήμος Δυτ. Αχαΐας 2020, φωτογραφίες 

Email: billzogo@yahoo.gr

Ο Γρηγόρης Κουτρόπουλος είναι αρχιτέκτονας μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές πολιτιστικής διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Μπουλούκι και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συντονίσει εκπαιδευτικά έργα και εργαστήρια, ερευνητικά προγράμματα και πρότυπες μελέτες για συμμετοχικά έργα με παραδοσιακές τεχνικές δόμησης και υλικά στην Ήπειρο και το νότιο Αιγαίο. Ακόμη, έχει προσφέρει επικουρικό διδακτικό έργο στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει συμμετάσχει σε τρία ερευνητικά προγράμματα του ίδιου τμήματος. Διατηρεί προσωπικό αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Πάτρα από το 2013 και έχει συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία σε μελέτες και έργα αναστηλώσεων μνημείων στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και την Αίγυπτο. Έχει διακριθεί σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, εργαστήρια, εκθέσεις και δράσεις σχετικές με την αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά. Email: g.koutropoulos@boulouki.org

Ο Λάμπρος Λογοθέτης είναι φωτογράφος άγριας φύση και εκδότης έντυπου και ψηφιακού υλικού φύσης. Με 27 έτη επαγγελματικής εμπειρίας, οι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν:

Φωτογράφηση και κινηματογράφηση στοιχείων άγριας φύσης.

Δημιουργία εκδόσεων (έντυπων, ψηφιακών) και εφαρμογών για τη φύση.

Αναπαραγωγή προεγγεγραμμένων ψηφιακών μέσων ήχου και εικόνας.

Οργάνωση εκθέσεων (μόνιμων και περιοδικών) για τη φύση.

Χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς του, μεταξύ άλλων αποτελεί η παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού για το Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, ήτοι:

  • Ταινία προβολής για συγχρονισμένες οθόνες του εκθέματος 8, με θέμα τους αναρριχητές και ορειβάτες στον Όλυμπο, διάρκειας 3 λεπτών.

  • Ταινία προβολής για οθόνη εκθέματος 12, για την παρουσίαση επιλεγμένων τοπίων του Ολύμπου, τύπων βλάστησης και φυτικών ειδών, τα οποία κυριαρχούν στο υψόμετρο των 400 – 1.500 μέτρων και χαρακτηρίζουν το βουνό, διάρκειας 3 λεπτών.

  • Ταινία προβολής για οθόνη εκθέματος 16, για το τοπίο και τη βλάστηση που αναπτύσσεται και κυριαρχεί στην υψομετρική ζώνη μεταξύ 500 - 1.400 μέτρων στον Όλυμπο, διάρκειας 3 λεπτών.

  • Εφαρμογή πολυμέσων για οθόνες αφής εκθέματος 20, με θέμα την παρουσίαση επιλεγμένων ειδών πουλιών που απαντούν στον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου.

Η Ανδριανή Μελίστα αποφοίτησε από το  Τμήμα Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ιστορία και Τεκμηρίωση στα Σύγχρονα Ζητήματα.­­­­ 'Εχει εργαστεί εκπονώντας την πρακτική της άσκηση στα ΓΑΚ-Τοπικό Αρχείο Αιγίου και στη Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Πάτρας. Αργότερα εργάστηκε ως αρχειονόμος στην Βιβλιοθήκη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και δίδαξε στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για ανέργους: «Κατάρτιση βιβλιοθηκονόμων». Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και είναι προϊσταμένη του  Τμήματος Αχαΐας. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά. Email: andriani.melista@gmail.com

H Ευαγγελία Ντάφη, μετά τις προπτυχιακές της σπουδές στην Αρχαιολογία στην Αθήνα, άρχισε να εργάζεται στη Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, συμμετέχοντας κυρίως σε ανασκαφές υστερορωμαϊκών, βυζαντινών και μεταβυζαντινών θέσεων. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών στη βυζαντινή τέχνη και αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο του Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο, επικεντρώθηκε στην κεραμική και τη σημασία της στο εμπόριο και την επικοινωνία. H μεταπτυχιακή και η διδακτορική της διατριβή βασίστηκαν σε κεραμικά ευρήματα ανασκαφών της Θήρας. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Αρχαιολογική Υπηρεσία στην Αθήνα, τη Σάμο, τη Βοιωτία, την Εύβοια με αντικείμενο την προστασία και αποκατάσταση βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων και χώρων.  Εργάζεται στην 19η  Εφορεία βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Δυτική Θεσσαλία)από το 2012 και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων από το 2014, και από τη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών από το 2018. Συνεχίζει να μελετά τον υλικό πολιτισμό του ελλαδικού χώρου, παίρνοντας  μέρος σε τοπικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχοντας σε ελληνικές και ξένες επιστημονικές εκδόσεις.             Email: ​evi.dafi@gmail.com

Ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος είναι αρχαιολόγος (MPhil) και θεολόγος – Υποψήφιος διδάκτορας στη Μεσογειακή Αρχαιολογία (Πανεπιστήμιο Κύπρου) – Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων (ανασκαφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιφανειακές έρευνες, γεωφυσικές έρευνες και έρευνες για την τοπική ιστορία κοινοτήτων και οικισμών της Ελλάδας), έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές και φοιτητές, έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, σε διεθνή συνέδρια και έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις μελέτης στο εξωτερικό.

·                    Δημοσιεύσεις:

-Τίτλος MPhil: Archaeology in the community- Educational aspects. Greece: A case-study, University of Durham 2002.

-Έχει κάνει επιστημονική επιμέλεια σε βιβλία τοπικής ιστορίας, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε βιβλία, επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά συνεδρίων (βλ. αναλυτικά:  https://independent.academia.edu/KonstantinosKostasPapagiannopoulos).

·                    Βραβεύσεις-Διακρίσεις:

-Βραβείο Ανεκδότου Μελέτης από την «Αχαϊκή Εταιρεία Μελετών» 1984,

-Έπαινος  Δημοσιευμένης  Μελέτης  από  την  «Αχαϊκή  Εταιρεία  Μελετών» 1999,

-Συμμετοχή σε διαγωνισμό του Παιδαγωγικού  Ινστιτούτου και ανάθεση συγγραφής σχολικού βιβλίου για τη διδασκαλία της Τοπικής Ιστορίας 1999. Email: insti.gr@gmail.com

Η Χαρίκλεια Πίτσου σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στις Πολιτικές του ΟΗΕ σχετικά με την Εκπαίδευση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την εφαρμογή αυτής στα Ελληνικά Παιδαγωγικά Τμήματα.

Έχει παράσχει διδακτικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε δομές Δια Βίου Μάθησης (ΔΙΕΚ, ΚΕΒΙΔΙΜ, ΕΚΔΔΑ) καθώς και στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Παν. Πατρών, ΕΑΠ, ΑΣΠΑΙΤΕ). Σήμερα εργάζεται ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστήμιου Πατρών με γνωστικό αντικείμενο: “Εκπαίδευση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα: Θεωρία και Πράξη”.

Βιβλία και επιστημονικά άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. Κριτής άρθρων σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Μέλος σε ερευνητικά προγράμματα καθώς και σε οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές  διεθνών και πανελλήνιων συνεδρίων. Email: xpitsou@upatras.gr

Η Ξένη Σίμου είναι αρχιτέκτων μηχανικός, απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (2009) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in Conservation of Monuments and Sites από το RLICC Katholiek Universiteit Leuven, Βέλγιο (2012, υπότροφος Ιδρυμάτων ΙΠΕΠ-Λεβέντη-Μιχελή). Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Πάτρα. Συμμετείχε ως εξωτερική συνεργάτης σε μελέτες αρχιτεκτονικών γραφείων ειδικευμένων στην αποκατάσταση μνημείων στην Ελλάδα και στο Βέλγιο,  εργάστηκε σε έργα αποκατάστασης και ψηφιακής ανάδειξης μνημείων σε Εφορείες Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και συνέταξε ως ελεύθερη επαγγελματίας μελέτες αποκατάστασης μνημείων. Είναι υποψήφια διδάκτωρ (υπότροφος ΙΚΥ) του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου συμμετείχε στην διδασκαλία των μαθημάτων Ιστορίας Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικής Τεχνολογίας, Αποκαταστάσεων Μνημείων, Οπτικής Επικοινωνίας, εκπονώντας επικουρικό έργο και ως εντεταλμένη διδάσκουσα. Η ερευνητική της δραστηριότητα περιλαμβάνει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά συνέδρια στους τομείς της οθωμανικής οχυρωτικής, νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, μεσαιωνικής και νεώτερης αρχιτεκτονικής, αποκατάστασης μνημείων, διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς.  Email: xeni.simou@gmail.com

Η Ελένη Σιμώνη είναι αρχαιολόγος και ανήκει στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου διδάσκει Χαρτογραφία, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Προστασία πολιτιστικής Κληρονομιάς και Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αρχαιολογίας Τοπίου και του Ινστιτούτου Τοπικής Ιστορίας. Έχει ασχοληθεί μεταξύ άλλων με: Διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Οργάνωση εκθέσεων και Θερινού Σχολείου, Επιστημονική επιμέλεια παραγωγής  CD ROM για την περιφέρεια Δ. Ελλάδος, Επιστημονική εποπτεία και επιμέλεια κειμένων για την παραγωγή CD ROM  και ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΑΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» για την ΑΧΑΪΑ Α.Ε. Έρευνα-Εκπόνηση μελετών για Δυτική Αχαΐα, Καλάβρυτα, Κάλαμο Λευκάδος,  Ζαγοροχώρια Ηπείρου.  Το 1999 σε συνεργασία με τους Κ. Παπαγιαννόπουλο και Ι. Φραγκούλη κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε διαγωνισμό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τη συγγραφή βιβλίου Τοπικής Ιστορίας για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εταίρος του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στην Ουάσιγκτον για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24. Email: hsimoni@upatras.gr

Ο Δημήτρης Στεμπίλης είναι δημοσιογράφος με περαιωμένες σπουδές σύγχρονης ιστορίας, και μεταπτυχιακές σπουδές διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Παρίσι Ι Πάνθεον – Σορβόννη, αντίστοιχα. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, έχει παρακολουθήσει και περαιώσει το διετές πρόγραμμα Επιμελητών Εκδόσεων του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας (ΜΙΕΤ). Αυτή τη στιγμή εκπονεί διδακτορική διατριβή στα πεδία της Ιστορίας και της Πολιτικής Επικοινωνίας την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Με ειδικότητα στην πολιτική και διεθνή ανάλυση καθώς και την αρθρογραφία για θέματα πολιτισμού και βιβλιοκριτικές, έχει εργαστεί στο περιοδικό «Επίκαιρα» και την εφημερίδα «Νέα Σελίδα».  Διετέλεσε διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό «Επίκαιρα», σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και υπήρξε ο Αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ενθέτου ιδεών «Ιδεογράμματα». Είχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΑΜΚΕ «Νίκος Δασκαλαντωνακης – NDF» και την ίδια περίοδο ήταν σύμβουλος επικοινωνίας και ΕΚΕ στον «Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκης – Grecotel».Έχει διδάξει σε ΙΕΚ Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού, είναι προσκεκλημένος σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά σεμινάρια για διδασκαλία.

Eίναι μέλος της Συντακτικής Ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού «Πολιτεία». Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και συλλογικούς τόμους με πιο πρόσφατη δημοσίευση αυτή στον τόμο των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά - πρόσφατη βιβλιοκριτική του παρουσιάστηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Σύγχρονα Θέματα».

Σήμερα, είναι Σύμβουλος Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στον Όμιλο Creta Media, ενώ αρθρογραφεί για ζητήματα Ιδεών και Πολιτισμού στην ενημερωτική ιστοσελίδα ieidiseis.gr

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Έχει μια κόρη. Email: dstebilis@yahoo.com

Ο Ανδρέας Τσάμης γεννήθηκε το 1985 στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τους υπολογιστές τόσο σε τομέα υλικού (hardware) όσο και λογισμικού (software). Το 2002 εισήχθη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου εξήλθε με πτυχίο στην κατεύθυνση “Πληροφορικής και Υπολογιστικών Μαθηματικών”.

Τα τελευταία 12 χρόνια απασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της ψηφιακής υποστήριξης καθώς και στον τομέα της εικονοληψίας και ψηφιακής επεξεργασίας βίντεο στο εργαστήριο εικόνας “Έγχρωμον” στην Πάτρα. Χαρακτηριστικά έχει εργαστεί στη δημιουργία  μικρών ταινιών, σε συνεργασία με το μουσείο Γουλανδρή, για την υποστήριξη των κέντρων ενημέρωσης για το Νερό στην δεξαμενή του κάστρου της Πάτρας, για το φυσικό περιβάλλον του εθνικού δρυμού Ολύμπου, καθώς και του εθνικού πάρκου Στροφυλιάς Κοτυχίου. 

Email: andtsa4@gmail.com.

 

 

Anchor 1
Anchor 3
Anchor 5
Anchor 7
Anchor 6
Anchor 2
Anchor 10
Anchor 11
Anchor 4
Anchor 12
Anchor 9
bottom of page